small.png
View this email as a web page here.
Vliegende start.png

Een vliegende start

Beste relatie,

Het jaar 2017 is voor Xillio met een vliegende start begonnen. Wij openden een nieuw kantoor in San Francisco, van waaruit onze nieuwe VP Business Development, Marc Glomb, de bestaande OEM-deals uitbouwt en nieuwe aanboort. Daarnaast introduceerden wij wederom een nieuwe connector die een oplossing kan zijn voor organisaties die nadenken over het behoud van hun huidige Documentum suite na de overname door OpenText.

Wij zien het jaar met vertrouwen tegemoet en zullen u weer meermaals op de hoogte houden van nog meer nieuwe ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,
Rikkert Engels
CEO Xillio

Automatische metadatering is essentiële operatieslag bij KWR

KWR.png

Hoe zorg je dat documenten in een OpenText Content Server installatie volledig voorzien zijn van de juiste metadata. Ook nieuw gescande documenten? Bij KWR, het Nederlandse instituut voor wateronderzoek, was de geplande digitaliseringsslag hét moment om documenten in OpenText Content Server beter vindbaar te maken. Lees hun aanpak. 

Lees case

 

Documentum.png

Nieuwe connector voor Documentum migraties en integraties

Afgelopen maand introduceerden wij een nieuwe connector voor EMC Documentum. Deze connector biedt de mogelijkheid om content uit EMC Documentum eenvoudig te integreren en uit te wisselen met andere enterprise contentbronnen. Daarnaast kan data uit andere contentbronnen naar EMC Documentum worden geëxporteerd of juist data uit Documentum worden geëxporteerd, ten behoeve van een migratie.

 

Blog

De toekomst van Documentum: een LEAP voorwaarts?

Mijn verwachting is dat OpenText, ondanks het ondersteunen van de andere oplossingen, zal proberen Documentum gebruikers te migreren naar LEAP. De ‘oudere’ Documentum en OpenText CS installaties zullen dan fungeren als back-end. De vraag is echter of integratie met LEAP succesvol zal zijn. 

Evenementen

Toekomst Documentum.png

woe 1 maart, 16.00 - 17.00 uur

Webinar ‘De toekomst van Documentum: een LEAP vooruit’

OpenText geeft aan dat zij blijven investeren in alle producten uit de Documentum suite die zij hebben verkregen door de overname van Dell EMC’s Enterprise Content Divisie (ECD), zoals D2, Webtop, xCP, Document Sciences en Captiva. Maar uit alles blijkt dat de focus van OpenText vooral ligt op LEAP.

In dit webinar leert u:

  • Wat moet er gebeuren als u over wilt stappen naar LEAP?
  • Welke uitdagingen zijn er met een Documentum installatie als u gebruik maakt van producten uit de suite als D2,Webtop, xCP etc?
  • Welke opties zijn er nog meer, naast overstappen naar LEAP? En wat zijn de consequenties?
ronde-tafel.jpg

woe 15 maart, 12.00 - 15.30 uur

Ronde tafel discussie 'Enterprise File Sync & Share: verzoening met ECM?'

File Sync & Share (EFSS) oplossingen verstoren de standaard ECM-markt en zijn niet meer weg te houden uit de enterprise. Kiest u voor gebruikersgemak (EFSS) of regelgeving en controle op de content (ECM)? Of beiden? En hoe integreert u dat?

Leer het tijdens onze gratis round table.

Contact Information:

Julianalaan 15

1213 AP Hilversum, NL

sales@xillio.com

You received this email because you are subscribed to E-mail newsletter from Xillio, or we were in contact before. 

   

Uitschrijven voor toekomstige e-mails? Klik hier.